Szóvá tennétek ezt a pedagógusnak?
Előre le szeretném szögezni, hogy tisztelem és kedvelem a kislányom tanítnőjét, nem kötözködni szeretnék vele, csak tegnap történt egy olyan eset, ami nem tudom belefér-e még.
Múlt héten az iskolai sportnapon a meghívott vendégek lemosható tetkókat osztogattak a gyerekeknek, amit az elsős lányom itthon feltett az alkarjára. Mivel így nem mehet iskolába, vasárnap este megpróbáltuk lemosni, de nem ment, úgy odakötött, mint a cement.
Hogy ne legyen baj belőle, hosszú ujjú ruhát adtam rá, de a tanítónő így is észrevette, és lemosatta a kislánnyal. Olyan nehezen jött le, hogy szó szerint véresre kaparta a helyét, még este is elég durván nézett ki, és panaszkodott is, hogy fáj neki.
Félre ne értsetek, nem az a bajom, hogy nem engedik a tetkót, a körömlakkot meg ilyesmi, abszolút megértem, hogy ez a házirend, de ez azért kicsit erős "megtorlásnak" tűnik nekem.
Ti szóvá tennétek ezt, ha alkalom adódik rá?
Én azt sem értem, miért ne mehetne felnyalható tetoválással suliba :o
Nem hogy szóvá tenném, hanem ha valóban nyoma is maradt, még látleletet is vetetnék.
nem igazán értem, hogy egy aranyos kis minta a gyerek kezén mégis milyen módon befolyásolja mondjuk a koncentrációját, viselkedését, készségeit és tudását, de biztos én vagyok túl fiatal és liberális...
ha meg nem befolyásolja, akkor tkp mért is kell leszedetni? mondjuk mert ez a cuki kis tanárnő egy begyöpösödött, agresszív szerencsétlen, akinek életcélja a lemosható tetkók pusztítása?
szóvá tenném, hogy legyen kedves a gyerekem viselkedésével és tudásával törődni, ne a kinézetével.
Nálunk a tanárnő bejelentette, hogy van nála körömlakklemosó, és aki körömlakkal megy suliba, annak lemossa. Én sem értem ez mennyire zavarja a gyerek iskolai előmenetelét, szerintem felesleges erőfitogtatás az egész.
Nem mennék be, de megvan a véleményem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!