Családlátogatás általános iskolában?
Figyelt kérdés
Mikor szoktak kimenni családlátogatásra az általánosban? Mindenkihez ki kell menni? Kötelező dolog? Én valahol korábban azt olvastam, hogy nem.2019. aug. 5. 09:45
11/20 anonim válasza:
És azt ismeretlenül honnan tudja bàrki is,hogy milyen a hàz?
12/20 anonim válasza:
Nálunk is csak ahhoz ment ki aki kérte megengedte Budapest.
13/20 anonim válasza:
A fiam most lesz elsős. A májusi első szülőin jelezte a két tanítónő, hogy ők nem szeretnének családot látogatni. Én megértem ezt teljesen.
Bp, 4.kerület állami fenntartású általános iskola
14/20 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató dolog volt iskolakezdés előtt, sokat kell lóti-futizni.
2019. aug. 8. 07:51
15/20 A kérdező kommentje:
Szegediek tudnak-e infót elsős családlátogatással kapcsolatban?
2019. aug. 8. 07:51
16/20 anonim válasza:
Nálunk szóba sem került, hogy menne a tanár. Akivel meg gond van, azt felnyomják a Gyerekjólétnél, aztán az megy ki a családokhoz.
17/20 anonim válasza:
A szülőnek joga van megtagadni. Mi is megtagadtuk, nem lett semmilyen következménye.
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. aug. 11. 08:08
19/20 anonim válasza:
Nem jöttek ki a tanító nénik, Szeged.
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2019. aug. 13. 06:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!