Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Családlátogatás általános...

Családlátogatás általános iskolában?

Figyelt kérdés
Mikor szoktak kimenni családlátogatásra az általánosban? Mindenkihez ki kell menni? Kötelező dolog? Én valahol korábban azt olvastam, hogy nem.

2019. aug. 5. 09:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Régen amikor általánosba jártam, olyan gyerekek családját látogatták meg akik problémás gyerekek voltak, pl verekedtek, bukásra álltak vagy koszosan jártak iskolába. Ilyen látogatás évente 1-2 alkalommal történt ha nagyon indokolt volt.
2019. aug. 5. 09:48
 2/20 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk a problémás (hh, hhh) gyerekekhez ment csak ki az osztályfőnök.
2019. aug. 5. 09:49
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam most lesz elsős. Még tavasszal a nulladik szülőin jelezte az osztánytanító, hogy augusztus 20-a után minden családhoz elmennek családlátogatásra. Nekem ez nagyon szimpatikus. Nem vagyunk "problémás" család.
2019. aug. 5. 09:59
 4/20 anonim ***** válasza:
87%
Problémás gyerekeknél vállalhatatlan magatartás, iskolakerülés, sorozatos igazolatlan órák, tanulmányi eredmény hirtelen romlása, bántalmazás jele a gyereken.
2019. aug. 5. 10:00
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Első osztály előtt jött a tanítónéni, pár percig maradt. Csak körbenézett, hogy van-e fürdőszoba meg ilyenek (Budapest, de így is volt olyan család, ahol nem volt mosakodási lehetőség a házban)
2019. aug. 5. 10:19
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Első osztály előtt jött ki a tanító néni, körbe nézett, beszélgetett a fiammal.

Hozott két lap színezőtt és elmondta röviden mi lesz az évben.

2019. aug. 5. 11:11
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk ahhoz ment a tanító néni, aki kérte ezt. Én nem kértem.
2019. aug. 5. 12:08
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Nálunk még nem jelezték, hogy ilyen lenne év elején. Talán tényleg csak a problémás családokhoz mennek, ha muszáj.
2019. aug. 5. 15:18
 9/20 anonim ***** válasza:
64%
Elsőben nem a problémás családokhoz mennek ki hanem mindenkihez
2019. aug. 5. 15:31
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

Itt senkihez nem ment ki a tanítónő (Heves megye, község)

De mindenki rendezett körülmények között él, normàlis méretű és állapotú hàzban, tehát nem egérlyukakban és nem omladozó vakolattal a ház oldalàn/hàtàn.

2019. aug. 5. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!