A gyerekemet csúfolták az iskolában, kiálltam érte és én vagyok a hibás. Vélemény?
Nem kellett volna így nevezni őket. Plusz te is tudod hogy a gyerekek milyenek, aki nem áll be a sorba csúfolják. Szeretnénk, hogy ne így legyen, de mondhat akárki akármit sajnos így van.
Nem írtad hogy a gyerek szeretne ilyen ruhába járni, vagy te erőlteted. Ha te, akkor minek, miért?
Talán egy kép megkönnyítené a válaszadók dolgát, hogy mégis mit takar, hogy néz ki az a magyar népviseleti ruha, tehát "jogosan" csúfolják-e érte. (szigorúan idézőjelbe)
Meg kérdés hogy ez valami falusi/városi iskola, ország melyik része, milyen hagyományai vannak, stb.
Nem vagy hibás, csak utálnak. Miért? Mert a subribunkó szülő saját magához hasonló gyereket nevelt, és nem tanította meg neki, hogy másokat csúfolni alávaló dolog. Akár az öltözéke miatt, akár más miatt.
Itt teljesen indifferens, hogy magyar népviseleti ruhája miatt csúfolták a fiadat. Bármi miatt csúfoltak volna bárkit, aki "kilóg a sorból", akin van valami, amin fönn lehet akadni.
Nem a népviseleti ruha miatt csúfolják, és nem magyarellenesek.
Ha dínós pólóban menne a fiad, akkor is csúfolnák (akkor dínóellenes lenne mindenki???)
Sajnos valami miatt kinézték a fiadat, aki ezek szerint nem tudja megvédeni magát.
Bár az sem mellékes, hogy 6 éves, vagy 14 pl...
És azt ugye tudod, hogy elég nehéz otthonról befolyásolni az iskolai viselkedést? (kizárólag hosszútávú neveléssel lehet)
A csúfolódás nagyon nem szép dolog, én is kiállnék a gyerekemért. DE ezt a helyzetet te teremtetted, Ugyan, hogy a fenébe jutott eszedbe, hogy népviseletben járjon csóri gyerek iskolába??? Nem is értem.
Mi az a magyar-fóbiás? Te nem gondolod, hogy ezzel megsértetted, "csúfoltad" a többieket? Én nem ezért az elnevezésért utálnálak, hanem szimplán mert nem gondolnálak épnek :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!