Nincs állásom 1 hónapja, és pozitívat teszteltem. Előző 5,5 évem biztosított volt, egész jól kerestem. Hogy számolják majd a baba után kapott összeget?
Terhesen állást keresni? Minek?! Hogy pár hónap, rosszabb esetben pár hét után lelepj 2-3 évre, a munkáltató meg fizessen szépen utánad? Ez nagyon aljas húzás lenne, ha elhallgatáod az interjú során! De hát van próbaidő is, általában 3 hónap, addig meg úgy sem fogod tudni titokban tartani.. Próbaidő alatt pedig nyugodtan elküldhet a munkáltató és hidd el el is fog. Kinek lenne szüksége egy olyan emberre, akinek a munkájára nem számíthat hosszútávon?? Ha meg eleve állásinterjún elmondod, hogy terhes vagy, borítékolt hogy ott vége is a dalnak, ugye a fent leírtak miatt..
Eltervezheted egyébként, hogy te eddig meg eddig akarsz dolgozni, de nem te döntesz. Lehet, hogy elkezdesz majd hányni, jönnek a rosszulletek stb. Úgyhogy sokat már nem tehetsz. Garantált, hogy terhesen senki nem fog felvenni, ha csak nem ment el az esze!
Most miert lettem lepontozva hogy ugy jarnak jobban, ha apa igenyli a gyed-et???
Amugy sajnos terhesen nagyon nehez lesz munkat talalni ez igaz. Ha egyaltalan sikerul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!