Gyed határozatról hol tudok érdeklödni?

8 nap.. elvileg
Gyakorlatilag meg január 11 óta csedem vagyok, február 4 lett beküldve minden hiánytalanul. Március 1 van és még se pénz, se határozat. Szal mindegy mit írnak, az a 8 nap csak le van írva, de senkit nem érdekel. Ha 8 nap, akkor miért várok 25 napja a pénzemre?
Hétfőn is telefonáltam, azt mondták rendben van, el van bírálva, már csak az utalásra vár. Péntek van, azóta is semmi..
Mostmár ugye kapnom kell a februárit is, már 2 havit várok..

Most kaptam meg a pénzt épp 5 perce :)
061 288 5100
Ezt hívtam majd minden nap. A Teve utcai OEP, mindig felvették. TAJ számot kérnek.

Szerintem nem kell mèg kiosztani senkit, nincsenek elkèsve. Február 11 óta vagy gyeden, szóval most lesz az első esedèkessèg, hogy kapnod kell, ès valószínű utalni is fogják. A határozat meg majd a jövő hèt folyamán biztos megjön. Mondom, hiába 8 nap, mindig előbb kaptam az első utalást, mint a határozatot. Legyen szó akár csedről, akár gyesről.
Majd ráèrsz akkor hivogatni őket, ha most nem kapod meg, mert akkor nem lett elbírálja, akkor van valami bibi. De addig csak feleslegesen stresszeled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!