Hol tudnék érdeklődni Csed igénylése miatt?
Figyelt kérdés
Munkanélküliről mentem Csed-re, a munkanélküli hivatalban el is készítették a papírokat be is lett küldve december 7.-étől igényeltem, de még mindig nem kaptam semmilyen határozatot rola és pénz se érkezett. Azóta eltelt egy hónap a kicsi is megszületett. Hol tudnék utánna érdeklődni, hogy hogy áll az ügyem? Azt hittem hogy az ünnepek miatt csúszik de ezt már túlzásnak tartom.2019. jan. 11. 14:15
1/4 anonim válasza:
A szülès előtt lett beadva? Mert akkor a szülès után pótolni kell az iratokat, születèsi anyakönyvi kivonat, taj kártya stb. Úgy tudom (bár èn szülès után igènyeltem) addig nem utalnak.
2/4 anonim válasza:
de, addig is kellene utalniuk. Van ügyfélkapud? Próbáld meg ott beadni és visszamenúőleg kérni. Van példányod az igénylésből? Nem lehet, hogy rosszul lett kitöltve?
3/4 babyboom567 válasza:
én 2016 október 17-től mentem táppénzre,december 2-től csedre,a gyerek dec11.-én született.Mindent, táppénzt, anyaságit, csedet, januárban kaptam meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Van példányom megprobalom akkor ugyfelkapun keresztül beadni újra
2019. jan. 11. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!