Egyik gyermekem tartós beteg, a másikkal most kezdem Gyest, miért 62. 000 forintot kaptam az Államkincstártól?
A nagyobbik gyermekem tartós beteg, a papírjait pont akkor hosszabbítottuk, amikor a kicsivel lejárt a GYED-em, úgyhogy ma kaptam először mindkettőjükre Gyest, de nem többnek kellene lennie?
Ugye a kicsire jár a 23.000 Ft Gyes és a 12.000 Ft családi, az 35.000 Ft.
A nagyobb tartós beteg, 7 éves, tehát járna a Gyes, 23.000, és a dupla családi pótlék, ami 12.000x2=24.0000 Ft, vagyis összesen 47.000 Ft.
Az összesen 82.000 Ft. Mit számoltam el? A nagy után eddig ennyit kaptam, amit fent írtam, most mi lett kevesebb?
Gyes a kicsite: 25.650.-
Csp a kicsire: 13.300.-
Csp a nagyra: 23.300.-
Látom kiderült hogy nem jó, de én is ennyit kaptam úgy, hogy a kicsire máskor kaptam a csedet-gyedet, szóval ez 1 gyes, 1 emelt csp és egy sima csp.
Egyébként első hónapban azt tudom, hogy 2 részletben kaptam meg én is, először kaptam egy 26 ezreset, következő munkanap meg a többit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!