Próbaidő alatt elbocsájthat a cég, vagy felmond ha kiderül hogy babát várok? Jelenlegi munkahelyem nehéz fizikai munka, első terhességem, így váltanom kell!
Tessék, egy 2018-as cikk. Gondolom jogász vagy hogy ennyire biztosan állítod, és tudsz jogszabályt is mutatni erről.
Utolsó!
Elmos olvastad, amit belinkeltél ? Csak mert épp azt írja, nem kell bejelenteni, de van amikor indokolt, pl veszelyes munkakörnél. Magyarán csak megerősítetted, amit én irtam
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segít. Viszont munkahelyet váltottam, mert a főnökségem apraja nagyja arabokból állt, így empátiát nem is vártam,azonnal felmondtak,viszont elfelejtettek kijelenteni... Most ismét őszinte leszek, nem szóltam a tegnapi állás interjún, hogy terhes vagyok. Úgy gondolom, hogy 1-2 hónap alatt sikerül majd ügyesen bedolgoznom magam, hogy azután a Magyar főnökség elé állhassak, és esetleg dolgozhassak terhességem alatt is. Jelentkezni fogok, hogy mi lett a sorsom.🙂
Egyenlőre csak magamban bízhatok,jelen esetben egyetlen paragrafus sem szól mellettem, vagy a kisbabám mellett. Hát, belevágtam, igyekszem megharconi értünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!