061185 kérdése:
Jelenleg angliában dolgozom és élek a párommal 2 éve kisbabát várunk és én magyaroszágon szeretnék szülni. Volt valaki hasonló helyzetbe?
Figyelt kérdés
2018. nov. 5. 14:26
1/5 anonim válasza:
Miért? Nekem teljesen probléma mentes volt az ellátás
Minden ingyenes
Otthon csak magánba mehetsz ugye tudod? És mikor akarsz haza menni?? Nem tudhatod mikor szülsz. Utána meg ha problémás a szülés vagy császár lesz baba nincs jól stb akkor meddig maradtok? Sokkal egyszerűbb itt ha már itt vagytok
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy jó itt az ellátás nem ezzel van a baj csak én nem végleg jöttem ide csak dolgozni kicsit és mindenképp othon akarom megszülni a babát és haza szeretnék menni. És a tb része érdekelné a dolognak hogy tudom újra el indítani hogy legyen tbm
2018. nov. 5. 15:59
3/5 anonim válasza:
Magadnak kell fizetned, ennyi ah egész
4/5 anonim válasza:
Ha kapsz maternityt akkor nem kell otthon fizetned a tb-t, csak egy formot kell kitoltened, S01 azt hiszem ami neked kell es a ket orszag lerendezi egymas kozott. De van fent facen csoport hazakoltozo magyaroknak, ott pontosan le van irva, hogy milyen papirt kell kitoltened.
5/5 anonim válasza:
Arra ügyelj, hogy a terhesség vége felé nem repülhetsz. Vagyis pár hónappal szülés előtt már otthon kell lenned. Kivéve ha autóval vagy vonattal akarod ezt az utat megtenni. Akkor mehetsz, amikor akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!