Kaphatok e méltányossági alapon csedet és gyedet?
Te is egy proli ügyeskedő vagy, valószínűleg anyádék is hasonló módon jutottak el odáig, hogy mindent ők fizetnek nektek.
Valakitől tanulnod kellett.
Nyilván ők is mindenért tartják a markukat az állam felé, miközben ők sem teljesítek a társadalmi elvárásokat. De a "jár" szót ismeritek, csak a "kötelesség" szót nem ismeritek.
Részemről befejeztem.
Szintemen aluli ez a vita és azon is csodálkozom, hogy belementem, mert még sosem tettem.
H..ék ellen tehetetlen vagyok.
Csak bosszant, hogy míg én kőkeményen dolgozok és mindenből adózok megfelelő módon, addig mások ügyeskedésből többre jutnak negyed annyi befektett munkával. Pedig igazán nincs okom panaszkodni az anyagi körülményeimre, amit magamnak teremtettem.
Szerencsére én nem ilyen környezetben nőttem fel és nem is ismerek hozzád hasonlókat. Nem vagyunk egy szinten...
Tudod: H..lyékkel vitatkozni olyan, mint galambbal sakkozni. Felborítja a bábukat, teleszarja a táblát és aztán úgy járkál, mintha győzött volna.
És ügyvéd-jogász csemetéje egy léhűtő feketéző pasinak szült gyereket. Igen ez nagyon hihető sztory :DDD
És a szüleid mit ad Isten pont jogászok de nem szúr nekik szemet a párocskád életvitele hogy 0 FT-ot adózik abból amit megdolgozik? Ja...
Sajnos nem talált olyan munkát amit szívessen csinál,alkalmi munkái vannak :-) ilyen egy két órás mellok,ezért is kapjuk anyáméktol havi szinten a segítséget :-)
A többi magánűgy azért minden apró kis részletett nem kötnek az orrotokra!A lényeg hol jól élünk és nem szenvedunk hiányt semmiben. Mindenünk megvan!Na ennyit erröl! Megyek a dolgomra,!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!