Ki tud segíteni nekem méltányossági gyed kérdésben?
Kérni lehet, el fognak utasítani.
Pénzbeli ellátást méltányosságból is kizárólag a biztosítottak részére lehet megállapítani, te pedig nem vagy biztosított.
Ha szülés előtt regisztráltattál volna, és jogosult lettél volna álláskeresési járadékra, és annak folyósítása alatt szülsz, akkor jogosult lettél volna csedre és gyedre.
De így nem.
A csed gyed folyósításnak 2 feltétele van. Nálad csak az egyik teljesül. Méltányosságból sem nézhetik el, hogy a másik egyáltalán nem teljesül. Azoknak van méltányosság, akiknek néhány nap hiányzik a 365-ből.
Attól mert épp nincs munkája,nem értem miért kell elítélni...
Nem tudja itt senki az okait..
Érdekes..Hogy mi nők akik tudják mia gyereknevelés és a hátartásvezetés ilyen könnyedén kijelentjük hogy megsem érdemli a másik nő..aki anyuka..
előzők, ha mondjuk 5 évig folyamat dolgozott, és szülés előtt 3 hónappal önhibáján kívül (pl. megszűnt a munkahelye) kiesett, akkor szüljön sünt??? Én aztán nem vagyok a 'mindenkinek osztogassunk pénzt' híve, sőt, de ilyen esetben honnan tudod, hány évet dolgozott és mennyi pénzt csengetett be az államkasszába???
Kérdező, sajnos már nem tudsz tenni, ha megvan a baba, előtte kellett volna. Akkor ha álláskeresésit megigényled és az jár a szülés pillanatában, kaphattál volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!