Jár-e, és kinek, hogyan?
Figyelt kérdés
Jelenleg dolgozom, veszélyeztetett terhes vagyok, a főnök egy majom. Pereskedni nem szeretnék. Ha felmondok, akkor ugye 3 hónapig jár a munkanélküli segély. Utána szülésig fizetem magam után a TB-t. Nade így szülés után ha jól olvastam azért kapok gyestkb.90 ezer Forintot, majd további fél évig gyedet kb. 80 ezret. Nade! Ha nem megyek vissza dolgozni, mert itthon szeretnék maradni a babával óvodás koráig, akkor a férjem igényelheti a gyed extrát? Mikortól, és ennek mekkora az összege, ha bruttó 350 ezer forintot keres? 10 éves munkaviszonya van. Ugyanúgy dolgozhat 8 órában mellette? A gyed extra a baba hány éves koráig jár? Köszi a segítséget.2018. ápr. 12. 12:35
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2018. ápr. 20. 14:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!