Táppénz illetve új gyermek esetén CSED, GYED mellé GYET? .
Figyelt kérdés
elenleg 3 kiskorú gyermek mellett GYET-et veszek igénybe és mellette fél állásban dolgozom. Egy 4. terhesség esetén miből számolnák nekem a táppénz összegét illetve táppénz idejére tovább folyósitódna e a GYET, illetve a 4. gyermek megszületése után..? Valamint ha az apa menne GYED extrára fél éves kortól, nekem járna e tovább a GYET?2018. ápr. 4. 11:03
1/6 anonim válasza:
persze, ha a kicsi 3 évesként születik, jár a gyet. Olvasd már el a feltételeit. A legkisebb gyermek 3 éves korától.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem a kicsire, hanem a másik 3-ra.(8,6,4 évesek) Mivel a férjem dolgozna a gyed extra mellett. Én meg akkor ellátás nélkül lennék?..:(
2018. ápr. 4. 12:21
4/6 anonim válasza:
elvileg??? Elvileg se, elolvastad, amit linkeltél?
A támogatás a legfiatalabb gyermek 3. életévének betöltésétől a 8. életévének betöltéséig jár.
MIhelyst van 3 évesnél kisebb, nem jár a gyet.
5/6 anonim válasza:
Te elolvastad ? Ugyanis ott ag szerepel, hogy ha a legnagyobb betölti a 18at, akkor megszűnik, illetve az is ott van, hogy gyermeknevelesi tamogatas mellett is igényelhető. Ergo elvileg, ha apa gyedet igényel, a masik haromra anya igenyleheti a gyetet
6/6 anonim válasza:
basszus, ebből élek... ha apu gyedet kér, anyu nem kaphat ellátást, mert azonos kézben kell lenni valamennyinek.
Ha megszületik a kicsi, megszűnik a gyet. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!