Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A gyes munkaviszonynak számít...

A gyes munkaviszonynak számít e? Albérlet szempontjából kérdezem.

Figyelt kérdés

Nekem az a kérdésem lenne hogy a gyes munkaviszonynak számít e? Fiatal szülők vagyunk, most lett 1éves a kisfiúnk jelenleg szülőknél lakunk de szeretnénk elköltözni. Sajnos nem igazán állunk jól anyagilag.A helyi önkormányzathoz bementem és megkérdeztem van e lakás ami kiadó (önkormányzati lakás). Nos ennek 12hónap munkaviszony a feltétele. A páromnak sajnoa nincs annyi (bejelentett) összesen de én gyesen vagyok 1éve már és ha beleszámítana meg tudnánk igényeni de ha nem sajnos így jártunk. Sajnos nem igazán vagyok ezekkel tisztában utánaolvastam interneten is de albérletre vonatkozóan nem találtam erre vonatkozó cikket.

Ha valaki jártas ebben a témában megköszönném a tanácsokat!

2018. márc. 12. 13:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
53%
Akkor neveld tovább tisztessègesen, de szülőknèl, mert igy sajnos nem kaptok önkormányzati lakást. Addig tudtok nyújtózkodni amig a takaró ér, megèrtem hogy szeretnètek különköltözni de annak ára van (el kell menni dolgozni)
2018. márc. 13. 07:24
 22/26 anonim ***** válasza:
87%

Igen.Ez a baj.Hogy rengetegen vannak gyesen.Ahelyett,hogy keresnének munkát,és csak azután potyogtatnák őket.Én városban lakom,de nem vagyok sznob,teljesen átlagos színvonalon élünk,de a gyereknek és nekünk sem kell nélkülöznünk,mivel volt annyi eszünk,hogy előbba munka,aztán a gyerek.Nem becsülendő,hogy sokan csak gyest kapnak,mert primitív ösztönlények,akiknek a szaporodáshoz van eszük,de a feltételek megteremtéséhez nem.

Ahogy előttem leírták.Tudtad,milyen eldugott helyen laktok,tisztában voltál vele,hogy nem tudtok költözni a pénz miatt,tudtad,hogy csak gyest fogsz kapni.Tudtad,hogy nincs bölcsi.Ilyen körülményekre êpeszű ember nem vállal gyereket.

2018. márc. 13. 07:25
 23/26 anonim ***** válasza:
82%

Mi az hogy a városi sznobok akiknek az ölükbe hullik minden??? Na itt bizonyítottad be, hogy mekkora IQ nuku vagy. Kisszivem városon is kell ám dolgozni nem ingyé van minden. Vagy ezt hogy gondoltad? Hogy ahogy beérsz a városba ott kolbászból van a kerítés?

Az megvan hogy itt meg a nagy létszám miatt nincs annyi férőhely és sokan borsos árakat fizetnek magánbölcsire hogy tudjanak menni dolgozni? De sötét vagy te jó ég.

Ne máson verd már le, ha neked rossz.

2018. márc. 13. 08:02
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem hullik a városi sznobok ölébe, még csak olcsó önkormányzati lakást se kapnak, mert szülnek egy gyereket. Jópofa vagy, a legjobbat akartátok a gyereknek?
2018. márc. 13. 08:37
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én városi vagyok, de semmi sem hullott az ölembe, szüleimtől sem kaptam pénzt, semmit. Annyit segítettek, hogy mi is náluk lakunk, míg összejön a saját ház. Ami idén meg is valósul, már a megfelelő házat keressük. Nekem 2014-ben született a fiam. 2015 decemberében mentem vissza dolgozni. Nem lett bölcsis a fiam, mert olyan hosszú várólista van, hogy talán 3 éves korára került volna be! Megyeszékhelyen! Nekem anyukám vigyázott rá, mikor dolgoztam. Nálatok ez nem opció? Inkább sajátban gondolkozzatok. Apósom tudna adni milliókat, azt mondja minek osztogassa szét. Úgyhogy nem hull az ölünkbe semmi, hiába megyeszékhelyen lakok, Budapesttől 60 km-re. Gyűjsetek ti is. Gondolom nálatok olcsóbbak a házak. Én mondjuk 2001-től dolgozok folyamatosan, de előtted is ott a lehetőség. Gondolom van város a közeletekben. Gyes nem munkaviszony. Kereshetsz részmunkaidőt is. Ha nem dolgozol, akkor nagyon nehezen tudtok elköltözni. Párod egymaga nem szakadhat meg. Te is lehetsz városi, csak tenni kell érte.
2018. márc. 13. 13:48
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Uram segits, en nem gondoltam, hogy a 21-ik szazadban meg ekkora sotetseg uralkodik egyes falukban. Magyarorszag melyik reszen viragzik meg a kozepkor?
2018. márc. 13. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!