Hogy alakítja a gyedet az alábbi helyzet?
neki szeretnénk állni a kistesó legyártásának
hát ez undorító megfogalmazás.
Ooo, igazad lehet! Azt hiszem lányos zavaromban fogalmaztam így, mert nem akartam, hogy esetleg a nemi életünkre terelődjön a téma. Hát nem úsztam meg :)
Ha lehetne szerkeszteni a kérdést, javítanám. Az én fülemet nem sértette, de megértem, hogy másét esetleg igen, mert én meg azt nem szeretem amikor azt mondják a gyerekre, hogy "csak becsúszott". Miért? Mert nekem az lenne elképzelhetetlen, hogy véletlenül essek teherbe, mi a férjemmel az első gyereket is megbeszéltük, megterveztük, a másodikat is már rég tudjuk, hogy mikor szeretnénk, reméljük nem szól közbe a természet. A kérdést csak azért tettem fel, mert a munkahelyem szeretne jelenleg 4 órában alkalmazni, de ha ez a későbbiekben nem kedvez nekünk, akkor inkább nem vállalom. A legjobb körülményeket akarom megteremteni a gyermekeimnek. Hivataloknál is érdeklődtem már, de ahány ügyintéző, annyi válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!