Hogyan tudom igényelni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, első babás anyuci vagyok, és fogalmam sincs hogyan tudom megigényelni a csedet. Letoltottem a nyomtatvány kitörő alkalmazást és töltöttem le nyomtatványt is. De nem igazán értem. Vagy nem is nyomtatványt kell kitölteni? Találtam olyat is ami nem nyomtatvány. Kérlek segítsetek. Online szeretném intézni a dolgokat. Köszönöm ha segítetek!

2018. febr. 12. 18:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
2018. febr. 17. 23:42
 12/13 A kérdező kommentje:

még egy kis segítséget szeretnék kérni!

van a nyilatkozaton egy olyan pont hogy EGT valamely tagállamában a gyermekének születését megelőző két éven belül rendelkezett biztosítási jogviszonnyal?

na, ez most micsoda? hülye vagyok ehhez. ez az itthoni jelenlegi munkáltatómra vonatkozik, vagy ezt csak akkor kell kitölteni, ha mondjuk nem itthon dolgoztam? mert van egy olyan rublika hogy külföldi foglalkoztató neve, címe.

köszönöm a segítséget!

2018. febr. 22. 03:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor kell, ha külföldön is dolgoztál. Ha csak Mo-n volt munkád, akkor kihagyod azt.
2018. febr. 24. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!