Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha nem tudok munkahelyről...

Ha nem tudok munkahelyről elmenni szülni, akkor kapok Gyed-et és előtte Csed-et?

Figyelt kérdés
Minden ezzel a kérdéssel foglalkozó weblap máshogy írja le a dolgokat a témával kapcsolatban. Vállalkozónál dolgozom, amint bejelentem, h babát várok botrány lesz. Jobb esetben maradhatok, míg még tudok dolgozni. Rosszabb esetben elküldenek. Tudom, h nem rúghat ki, ha bejelentem neki a terhességem, de ugye ott van a közös megegyezés. Táppénzre sem fognak elengedni... Szóval valószínüleg nem leszek alkalmazásban a terhességem utolsó pár hónapjában. Így is jár a Csed és Gyes-t tudnak attól számolni a régi fizum alapján? Köszi előre is!

2017. nov. 12. 19:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
9-es: értő olvasás megy? Olvasd el mit kérdeztem a hsz.-od előtt. A másik: hidd el nem azért tettem fel ezt a kérdést, mert ülök itthon a pénzen. Ha így lenne, akkor ez a kérdés nem is foglalkoztatna... de aki nem dolgozott még szar munkahelyen, az nem tudja milyen állandó feszültségben dolgozni. És nem megkapni, ami jár. Már több veszekesésem is volt a főnökömmel, mert sok mindent megenged magának. Illetve megengedne, ha hagynám... de mind1. Oltogasd csak gyakorin az embereket. Ennyit tudsz te is. :) 10-esnek köszönöm szépen!!! Hasznos volt a válaszod. :)
2017. nov. 12. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!