Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Milyen támogatások járnak...

Milyen támogatások járnak pontosan? Mindről tudok?

Figyelt kérdés

- 91 napos terhességtől adókedvezmény

- Szülés előtt 28 nappal CSED

- Szülés utàn egyszeri anyasàgi és csalàdi pótlék

- CSED àtvàlt GYED-re

- majd a GYED GYES-re

Van még valami vagy ez a sorja?

2017. aug. 24. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:

A fentieknek a gyesen kívül meg kell feleni a feltételeknek. Ha ezek megvan járnak.

A lakóhely szerinti önkormànyzatnál nézz még utána a helyi támogatásról ("kelengyepénz"). Önkormànyzatfüggő, van ahol semmi nincs,mashol bizonyos pénzösszeg jár a helyi lakosoknak, nálunk pl Dunakeszin ajándékcsomag van (névre szóló baba kincsesdoboz, body, törölköző Dunakeszi logoval, pelenka ilyenek voltak benne).

2017. aug. 24. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Az önkormányzat ahol laktok adhat egyszeri támogatást, nézz utána, hogy nálatok van-e ilyen, és mennyi. Nekem a munkahelyem is adott egyszeri szülési támogatást, ezt is érdemes megkérdezned.
2017. aug. 24. 20:42
 3/6 A kérdező kommentje:
1. természetesen megfelelek a feltételeknek azért írtam úgy hogy jàr. Akkor utànanézek még az önkormànyzati tàmogatàsnak 😊
2017. aug. 24. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
nem pénzbeli, de igényelhetsz babacsomagokat, termékmintákat pl. pelusból (tudom, h nem erre gondoltál, csak gondoltam leírom :) )
2017. aug. 24. 21:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Ilyen csomagoknak hol tudnék utànanézni?
2017. aug. 24. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk a védőnő szólt a csomagról, amit az önkormányzattól kaptunk, ill. a kórházban jöttek és maguktól szóltak, ott 2-t is kaptunk
2017. aug. 24. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!