Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha külön lakcímen vagyunk a...

Ha külön lakcímen vagyunk a férjemmel, de nem váltunk el papíron akkor megkaphatom a rendszeres gyermekvédelmi támogatást?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem jó kategóriàba írtam...

A gyerekek apjàval nem élünk együtt januàr óta, de papíron hàzasok vagyunk, ahol mi lakunk oda nincs bejelentve az Apa. Kérdésem, hogy így igényelhetném e a rendszeres gyermekvédelmi tàmogatàst a gyerekekre vagy az étkezési tàmogatàst legalàbb. Probàlnàm csökkenteni a kiadàsainkat! Gyerekek 2,5 és 5 évesek. Én a heten kezdek dolgozni, 6óràsban.

2014. szept. 24. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, írnod kell erről egy nyilatkozatot, ez elég.
2014. szept. 24. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Én még terhesen akartam igényelni hogy fizesse az àllam a tb.- merz kirúgtak a terhességem miatt és azért nem kaptam meg mert a férjem jövedelme szerintük magas .

nézik hogy a férjem pedig nem egy a lakcímünk.

a baràtnőm ugyan igy jàrt csak ő a 2 gyerekre szeretett volna ebéd támogatàst nem kapta meg mert férjnél van pedig nem egy a lakcímük..

2014. szept. 24. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, de én pl simán megkaptam az emelt családit, pedig még házasok voltunk majdnem egy évig, csak nem éltünk már együtt. Nyilatkozni kellett, hogy külön élünk, és ennyi elég volt.
2014. szept. 24. 22:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!
2014. szept. 26. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!