Nem tudom anyagilag mi lenne jobb?
A cégemnél teljesítmény bérben vagyok ( garantált a minimálbér)
Mikor terhes lettem tpre kellett jönnöm.
Így a gyedem csak minimál bér után lett számolva ( az oep megindoklta h miért, de máig sem értjük)
Most lesz 2 éves a lányunk. Kb 2 hónapja jeleztem a cégnek h vissza mennék dolgozni.( eddig visszavették a kisgyerekeseket 1 műszakba. Most huza-vonáznak)
Így arra gondoltunk h akkor jöhet a kistesó, úgysem akarnak visszavenni...
Ma közölte a főnököm h visszamehetek, kapok szerződésmódosítást ( több alap bérről)
Melyik esetben kapok többett a 2. Babára?
Ha nem megyek vissza ( tehát gyes alatt születik meg?
Vagy ha visszamegyek?
Utóbbi esetben mennyi időt kell ledolgoznom h anyagilag jobban jöjjünk ki?
Remélem tud valaki segíteni! Köszi
Ezek köszönöm, de nem voltak válaszok a kérdésemre.
Nem vagyunk labilisak anyagilag ;)
És számomra nem mindegy hogy mennyit utalnak!
De ide mint mindig olyan emberek is írnak akik nem akarnak, tudnak segíteni. Csak puffognak, fikáznak másokat egy anonim oldalon. ;)
Párom van gyeden a kettessel,munka mellé. A hármassal is ő lesz. Mivel egy év lesz köztük,lesz kettő gyed is egyszerre
Br 390 fizu,max gyedek. A gyed határozatra nem azt írták,amit kaphatna,hanem ami az idei max. És de én is agyalok,ha jövőre emelnek megkapja-e a rossz határozat miatt,pedig mint látjátok,nem labilis összegekről van szó.
Simán mivel házat akarunk venni,nem mindegy az az 5-10ezer se és kész.
Kérdező sajnos nem tudom a választ a kérdésedre. Facen van tb csoport kismamáknak , Tb kisokos kismamáknak kérdések és válaszok. Ott van dokumentum erről és kérdezni is lehet.
De pontosan 100 ezerről van szó! Mert ha a bruttó fizum alapján számolják akkok a maximumot kapom, így pedig csak 60 ezert!!!
Jól állunk, de azért annyira nem h havi100 ide vagy oda ne számítson!
De még mindig nem értem ha érdemi választ nem adsz, akkor miért vákaszoksz a kérdésemre?
Köszönöm a választ, minden SEGÍTSÉG jól jön :)
"De még mindig nem értem ha érdemi választ nem adsz, akkor miért vákaszoksz a kérdésemre?"
Azért adott ilyen választ, mert ilyen volt a kérdés is.
Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy mi lesz a szerződés módosításban, azt sem tudná megmondani senki sem ennyi adatból.
"Ma közölte a főnököm h visszamehetek, kapok szerződésmódosítást ( több alap bérről)"
Ez sem mindegy, mert az egyik ember 1000 a másik meg 30000-re gondol ha ezt olvassa.
Szakemberrel kéne megnézetni akinek megadnátok minden adatot, és ő pontosan ki tudná számolni, hogy melyik a jobb megoldás.
Egy ember élet, ami rendesen megterheli a kasszát, úgyanakkor többlettel bír bármilyen anyagi értéknél a szülők számára. Több ő annál hogy ennyire ráalapozd a pénzügyeidet, ez nem befektetés, egy gyereknek nem szabadna annak lennie, ez peddig egyenesen sértő (hacsak nem cigó vagy, ott alapelv):
"h akkor jöhet a kistesó, úgysem akarnak visszavenni... "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!