Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha inszeminációra fogunk...

Ha inszeminációra fogunk menni a következő ciklusban, azt be kell jelenteni a munkaadónak? Jár olyan védettség, mint a lombik esetében?

Figyelt kérdés
Illetve hogyan megy ez?

2017. ápr. 26. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hat erdekesen jon majd ki, hogy azt mondtad januarban hogy nem terveztek gyereket, most meg inszemet jelentesz be, mert azt ugye legalabb 1-2 eves probalkozas elozi meg.

Ha bejelented, es felevig vedett vagy miatta, nem fognak kirugni, de hogy a hazugsag miatt nem leszel nepszeru az tuti. A felev letelte utan meg...

2017. ápr. 26. 20:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Most mar mindegy, nem kitelezo amugy bejelenteni, de akkor nyilvan nem vagy vedett.
2017. ápr. 26. 20:38
 13/14 A kérdező kommentje:

esélytelen úgy munkát kapni, hogy de, épp most is próbálkozunk

munka kell

én benne van a pakliban, hogy nem jön össze, akkor itthon malmozzak? eleve nem lehetett volna megkérdezniük sem....

Volt, ahol rá sem kérdeztek, csak megnézték a koromat, meg hogy férj is van, meg hogy még nincs baba, és kerek perec megmondták, hogy rizikós.

Akkor ne dolgozzak, csak mert szeretnénk babát? Lehet még ki tudja meddig kell várnunk.

bár remélem már nem sokáig. remélem sikeres lesz az inszem. És azt meg nem vagyok köteles megmondani, hogy hogy lettem terhes, be is csúszhat. bárcsak úgy lenne. nem megy az nekünk olyan könnyen sajnos.

2017. ápr. 26. 20:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Én csak annyit akarok hozzá szólni, hogy minden szavaddal egyetértek, és sok sikert kívánok!
2017. ápr. 26. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!