Ha májusban el szeretnék menni táppénzre, hogy számilják a Csed-et?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Május 20.-ai nappal el szeretnèk menni tàppénzre, október 15.-ére vagyok kiírva, és arra lennék kiváncsi, hogy az igényléstől számolnak vissza 180 napot vagy így a táppénzem kezdetetétől fognak ?
2017. ápr. 19. 08:07
1/4 anonim válasza:
a táppénz előtti időszakot nézik
2/4 anonim válasza:
Utolso de paraszt vagy!! Mi az hogy ujabb tappenzcsalo? Altalaban nem szorakozasbol mennek a kismamak tappenzre. Milyen jogon szolsz be ismeretlenul ilyet valakinek?
3/4 anonim válasza:
Az ellatas alapja nem lehet ellatas. Azaz a tappenz elotti periodus lesz a donto. Masodik valaszolo meg egy seg.gfej, ne foglalkozz vele.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :)
Gondoltam, hogy megint lesz valaki aki majd ezt írja, de szerintem nem minden kismama dolgozik álom munkahelyen én is maradnék szívesen a 8. Hónapig ha a könnyített munkám nem lenne rosszabb mint az amit eddig csináltam :) Egyébként nálunk a várandós kismamák már egy hónap után elmennek táppénzre eddig egy lány maradt de neki sajnos el is ment a babája a 6. Hónapban :(
2017. ápr. 19. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!