Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Hallottam valami olyat, hogy...

Hallottam valami olyat, hogy duplázni akarják a családi pótlékot?

Figyelt kérdés
Kinek mi erről a véleménye? Én nem a családit dupláznám, hanem a GYED maximalizálását törölném el, és járna a gyerek 3 éves koráig.
2017. márc. 21. 17:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Harmadik ez igy van, de a tizensok pulyás kisebbségiek járnának legjobban akik egy napot sem dolgoztak soha életükben, semmit se téve a közösbe, csak ebből élnek igy is. Én max ugy tartom jó ötletnek hogy ezt is előzetes munkafeltétwlhez kötik. De nem igaz amúgy a hir, kamu oldalakon osztogatják. A kormány meg is mondta hogy nem is tervezik az emelèsét egyáltalán.
2017. márc. 21. 19:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Itt az jar jól aki 3 gyereket vállal és dolgozott akarki akarit mond.

Ezt higyjétek el nekem!

Szerintem sosem fogják azt emelni sem duplázni ami alanyi jogon jár. Mert milyen jogon kap ő majdnem annyit amennyit en aki 16 éves kora óta dolgozik..... Az nonszensz. Mi dolgozunk 3 gyerekkel mindent maximálisan igénylünk egy nem olyan nagyon rossz fizetés mellé. Igy nagy nehezen tudunk haladni nagyobb beruházásokkal.

De pl meg mi sem igényelhettük volna a 10+10misit mert az màr olyan feltételekhez kötött amihez a mi fizunk is kevés.

A csp duplázása meg olyan furcsa lenne mikor szimpla támogatasokra meg egyéb más fontos dolgokra sem adnak pénzt.

2017. márc. 22. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!