Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ilyenkor mi a teendő? Hogy...

Ilyenkor mi a teendő? Hogy számolnak?

Figyelt kérdés
Eddig csak gyest és családit kaptam (külföldi munkaviszony el nem ismerése végett) Április 25én tölti a 3 évet a kisfiam, szóval marad a családi, de úgy néz ki jön a tesó. Május első hetében töltöm ha minden igaz a 12hetet, így munkát keresni nem tudok,ráadásul az előzmények miatt biztos veszélyeztet leszek az elejétől. nincs értelme gondolom nem venne fel senki. Ilyenkor jár valami? Esetleg két családi Űú? Vagy csak szülés után? A kieső hónapban mit tehetek? Gondolom a szülésig a tb-t fizetnem kell...
2017. márc. 5. 14:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Van latexmentes óvszer is. És nem drágább,mint a többi. Kb 2600-3000 a 10 db,tudom,nekem is latex allergiám van.

És gyógyszert nem szedhetek,mert visszerem van.

Ami jár. Ennyi jár,mégcsak mondhatjuk nem is jogosan,hisz nem itt dolgoztál,semmit nem tettél a kasszába,mégis veheted ki a gyest és családit is.

2017. márc. 5. 18:08
 12/15 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy meg ne aggódj,minden rendben lesz! Majd párom átveszi a babát gyeddel fél éves korától,ha dolgozik.
2017. márc. 5. 18:09
 13/15 anonim ***** válasza:
28%

Párod,bocsi.

11-12

2017. márc. 5. 18:10
 14/15 A kérdező kommentje:

Azért dolgoztam külföldön mert az egyetem kiküldött, és az ottani pont átvett abban az évben mikor terhes lettem. Ez a közös egy nagy marhaság, a férjem épp elég adót fizet hogy igenis járjon nekünk is a közösből, ha már így fogalmazol. 16 évesen költöztem az országba, onnantól dolgoztam, egyetem mellet is épp eleget raktam én már be, az hogy pont az a másfél év esett ki amiből a gyeddt számolták volna hát bumm...

Sajnálom ha ennyire féltékeny ember vagy , szar lehet az életed!

2017. márc. 5. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Hálisten nincs szar életem :)

Nekem is párom veszi át a gyedet,mert jóval többet kap,mint én. Ettől független felőlem meg lehet sértődni,minden büdös r.ma pont ugyanazt csinálja,hogy szül huszat gyesre és 55évesen se volt még soha munkája. Te meg ha dolgozó férfival vagy,legyél gyesen fél éves koráig,majd vegye át párod,te fizesd a tb-det és legyél otthon a kicsivel

2017. márc. 6. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!