Egy hos a kislányom de a tajkártyája nem jött még meg. Hivtam az oep-et de csak annyi a aválasz hogy majd kipostázzák. De mnár rég jönnie kellett volna. Mi ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 28. 23:41
1/5 Bella169 válasza:
Ha bemész személyesen a legközelebbi kirendeltségre, akkor meg fogják mondani a baba tajszámát, amit így rá tudsz írni a papírokra. Tud felírni az orvos receptet.
Gondolom a juttatások igénylése miatt kérdezed mert azokra mind kell a baba tajszáma.
A kártya meg majd megérkezik ha nem akkor meg szintén személyesen intézd inkább.
Nekem 10 nap után megjött, bár szerencsém volt mert mikor érdeklődtem az oepnél telefonon (én is a csed, csp és anyasági miatt vártam nagyon) akkor egy kedves ügyintéző vette fel és telefonba bediktálta a lányom tajszámát.
Esetleg próbáld többször hívni őket ha nem tudsz bemenni személyesen hátha egy normálisabb veszi fel aki megmondja.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) megprobálom telefonon aztán lehet inkább bemegyek :)
2016. ápr. 29. 05:11
4/5 anonim válasza:
Ugyanez volt velunk. A kozpontba visszaerkezik majd a kartya kb 1,5 honappal a szules utan. De addigis kiallitanak egy igazolast a taj szamrol. Az teljes erteku taj kartya egyebkent, nincs gond. En ezzel csinaltam a csaladtamogatasok igenyleset.
5/5 anonim válasza:
Én szülés előtt kezdtem a csedet, úgyhogy amúgy is bementem szülés után az egyik OEP kirendeltségbe (bevittem a születési a.k.-t). És akkor kértem is egy hivatalos igazolást a TAJ számról. Azzal mindent tudtam intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!