Mit tehetek ha a munkáltato hibájábol 3 honapja nem kaptam meg a GYÁP-ot?
Novemberben voltam a gyermekkel táppénzen, a papirt azonnal küldtem a munkahelyre, akinek továbbitania kellett volna és az oep elmondása szerint 8 napon belül kifizetésre került volna.a rendszerükben nincs fel sem terjesztve azaz a munkáltato nem küldte meg.
Kártérítésre jogom van a
táppénzen felül?
Mit kell tennem hogy megkapjam ami jár?
Azért az OEP is vicces, mert én voltam már párszor táppénzen a gyerekkel az utóbbi 1 évben, és kb 30 nap volt, mire utaltak.
És tudom, mikor lett feladva, mert pénzügyes vagyok, nekem adja a könyvelő összekészítve, és én adtam postára...
De azért tényleg nem jutott eszedbe november-decemberben ezt letisztázni a munkáltatóddal???
De rosszindulatu az első ..
Még novemberben is beszéltem erről a munkáltatóval..
Plusz itt azt írták, egy honap az átfutás ami nem is igaz, de akkor ezért ültem rajta es vártam a postást.
Azután egyeztettem az oeppel es rögtön hivtam a munkáltatot aki azt mondta utánajár.azota sem válaszolt..
Ülök a babérjaimon??
Az oephez ma személyesen is bementem, annyit mondtak, írjam meg levélben a Teve uti EB -hoz és akkor majd ők felszólítják.
Szoval sokra mentem ezzel is...
Van róla tértivevény.
Olyan érdekes hogy pénteken is eltűnt...
Ezek után már kezdem azt gyanúsítani, hogy be sem vagyok jelentve..
Most már ezt kezdem nyomozni.
Mármint pénteken sem volt elérhető a munkáltató..
Lassan már a fizetésemért is aggódok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!