A családi adókedvezmény igénybevételéhez nőgyógy, védőnő, vagy háziorvos tud papírt adni?
Figyelt kérdés
És ezt jól gondolom, hogy érdemesebb apuka nevére igényelnünk? Én ugyebár már nem sokáig dolgozok.2017. jan. 13. 19:38
2/4 anonim válasza:
Csak ha gyesre vagy csak jogosult, akkor van jelentősége hogy ki igényli. Vagy ha több gyerek van.
3/4 anonim válasza:
Nőgyógyász, de csak megőrizni kell 5 évig. Apukának csak nyilatkoznia kell az arra hivatott nyomatványon.
4/4 anonim válasza:
Magzati adókedvezményhez nekem a nőgyógyász adott volna igazolást, de a központi védőnőhöz hamarabb mentem, így ő adott az ottani orvos igazolásával.
Táppénz, csed, gyed alatt igényelheted te is. Egyedül a gyes alatt nem érvényesíthető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!