Családi adókedvezmény Katás vállalkozó számára?
Figyelt kérdés
Májusban fog születni a babánk és Katás vállalkozó vagyok. Azt már kiderítettem, hogy nem igényelhetem még katás vagyok, viszont amint megszületik a pici, már a Csed-et fogom kapni. Tehát kérdésem az, hogy Csed-del már igényelhetem? Milyen nyomtatványt kell majd beküldeni és hova? Nincs könyvelőm, magamnak szoktam küldözgetni a T101E-st ha pl táppénzen vagyok, vagy majd a csed, gyed esetén is.
Van esetleg köztetek aki ugyan ebben a cipőben jár? ( magasabb Katát fizetősök )
2016. dec. 18. 14:45
1/4 anonim válasza:
Igen abból már igénybe veheted, majd az oepnek kell nyilatkoznod arról hogy igénybe veszed. Ha leadod a csed igénylőt ezt is mellékeld.
4/4 anonim válasza:
Les..rom ha lepontoztatok csak azt kèrdeztem mi a fene az életemben nem hallodtam ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!