Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Családi adókedvezménnyel...

Családi adókedvezménnyel kapcsolatban tud-e valaki infót adni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy két gyerekre 72000-es nettó csed-nél

jár a teljes adókedvezmény illetve később a gyed-nél? A válaszokat előre is köszönöm.

2017. jan. 4. 08:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Majd én akkor leírom érthetően.

Ha a br és nettó cseded,gyeded,fizud között van 30 ezer ft különbség,akkor jár mind. Ha csak 28ezer a különbség ,akkor annyit kapsz ki.

2017. jan. 4. 10:46
 12/18 anonim ***** válasza:
14%

(van, aki azt sem tudja, melyik a bruttó, melyik a nettó. mert még nem volt rá szüksége.A fizetését sosem bérpapír alapján kapja, sőt bérpapírt sem mindig lát. az adóbevallását nem ő írja. És már 40-hez közelít)

Szóval azért ha valaki nincs otthon a százalékszámításban, meg az adó dolgokban, még lehet értelmes dolgozó ember.

Én sem tudom, milyen feszültség és áramerősség van a konnektorban, mégis használom minden nap. Azt sem tudom, milyen program kell a gépemre, csak bekapcsolom, használom...stb.

Ha gondom van, szakemberhez megyek.

A kérdező is csak próbált olyanokat kérdezni, akik jobban otthon vannak a témában. Nem pedig okoskodó felsőbbrendűsködő emberekre volt kíváncsi...

2017. jan. 4. 11:34
 13/18 anonim ***** válasza:
36%

12,

alapvető társadalmi ismeretek. Ennélkül nem hogy szaporodni, élni se kéne.

2017. jan. 4. 11:40
 14/18 A kérdező kommentje:
13. anyu is tudta ezt?
2017. jan. 4. 11:59
 15/18 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat köszönöm szépen.
2017. jan. 4. 12:00
 16/18 anonim ***** válasza:
69%
De a kérdezőnek szüksége lenne rá, mégsem akarta használni picit sem az agyát. Mert persze az könnyebb ha a szánkba rágják a megoldást. De atra van esze, hogy bár elég gyengécske módon, de vissza szólogasson, de arra nincs hogy hasznoara fordítsa.
2017. jan. 4. 12:21
 17/18 anonim ***** válasza:
83%

13-as,ha már így osztod az észt,tanulj meg helyesen írni!

A mondatot nagy betűvel kezdjük,és az enélkül egy n-nel írandó,te nagyon észlény.Aki nem tud írni az szaporodhat?

2017. jan. 4. 15:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó.
2017. jan. 4. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!