Családi adókedvezménnyel kapcsolatban tud-e valaki infót adni?
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy két gyerekre 72000-es nettó csed-nél
jár a teljes adókedvezmény illetve később a gyed-nél? A válaszokat előre is köszönöm.
Majd én akkor leírom érthetően.
Ha a br és nettó cseded,gyeded,fizud között van 30 ezer ft különbség,akkor jár mind. Ha csak 28ezer a különbség ,akkor annyit kapsz ki.
(van, aki azt sem tudja, melyik a bruttó, melyik a nettó. mert még nem volt rá szüksége.A fizetését sosem bérpapír alapján kapja, sőt bérpapírt sem mindig lát. az adóbevallását nem ő írja. És már 40-hez közelít)
Szóval azért ha valaki nincs otthon a százalékszámításban, meg az adó dolgokban, még lehet értelmes dolgozó ember.
Én sem tudom, milyen feszültség és áramerősség van a konnektorban, mégis használom minden nap. Azt sem tudom, milyen program kell a gépemre, csak bekapcsolom, használom...stb.
Ha gondom van, szakemberhez megyek.
A kérdező is csak próbált olyanokat kérdezni, akik jobban otthon vannak a témában. Nem pedig okoskodó felsőbbrendűsködő emberekre volt kíváncsi...
12,
alapvető társadalmi ismeretek. Ennélkül nem hogy szaporodni, élni se kéne.
13-as,ha már így osztod az észt,tanulj meg helyesen írni!
A mondatot nagy betűvel kezdjük,és az enélkül egy n-nel írandó,te nagyon észlény.Aki nem tud írni az szaporodhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!