A 2. baba gyes után fog megszületni. (Munkaviszony van) Milyen megoldások vannak, ha vannak hogy ne csak gyest kapjak?
Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 15:50
11/13 anonim válasza:
A kérdésre kell válaszolni. Nem összegre volt kiváncsi, hanem annak a lehetőségére, hogy ne csak gyest kapjon. Ne te sértődj már meg, mikor azzal jöttél, hogy a többi válaszoló szerint nem lenne jogosult, mikor erről szó sem volt.
12/13 anonim válasza:
Nem sértődtem meg, csak én nem nézem alapból ennyire primitívnek a kérdezőt, hogy ennyit írjak csak neki:"kedvesem, vissza kell menni dolgozni".
Én merészeltem azt feltételezni, hogy ez egyértelmű neki csak azt gondolja, hogy emiatt nem lesz figyelembe vehető jövedelme.
De én ezt nem akarom neked tovább magyarázni.
13/13 anonim válasza:
Pedig látszott a kérdésen, hogy nincs tisztában vele. És te is csak utólag magyarázkodsz miszerint neked ez tök evidens volt, miközben az első 2 kommented egyáltalán nem erről árulkodik. Ha így lett volna nem így fogalmaztad volna meg, elég lett volna csak pluszba megjegyezni, hogy a ledvezőbb összeget kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!