Gyerekek után járó szabadság utólag?
Az idei évre járót tudod kérni, a tavalyit nem.
2, adójóváírás évek óta nincs.
A családi adókedvezmény az, amire a kérdező gondol, azt kell aláírni, hogy ki veszi igénybe, te vagy a férjed.
Ha aktív dolgozók vagytok akkor mindkettőtöknek jár a gyerekek utáni szabi minden évben.
Könnyen ki tudod számolni te is h hány szabi jár neked egy évben.
"Ha aktív dolgozók vagytok akkor mindkettőtöknek jár a gyerekek utáni szabi minden évben. "
Jó is volna, hiába vagyok aktív dolgozó, mégsem jár, csak azért, mert közfoglalkoztatottként dolgozom.
Senki nem írta hogy nem jár.
Igen, jár. Azt meg netes kalkulátorral meg tudod nézni h neked az éves szabidban bele van-e számolva a gyerekszabadság vagy nincs.
Ha az idei nincs, még kérheted.
Erre lettem pipa:
"családi adókedvezmény az, amire a kérdező gondol"
Utána fogok járni, de a tavalyit nagyon sajnálom, mert mégiscsak egy hétről van szó. Nem is értem, hogy egy munkaügyes hogy nincs ezzel tisztában?
Azért mert a családi adókedvezményről kell nyilatkozni ilyet hogy apa vagy apa kéri-e.
Szabadságról nem nyilatkozhatsz olyat hogy nem kéred.
A gyerekek utáni szabadságról kell kitölteni egy papírt minden évben, de olyat nem tölthetsz ki szabadságról hogy nem kéred hanem a férjed igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!