Hogyan veheti igénybe a párom a gyed extrát?
Eddig èn voltam gyeden. A lányunk 1 èves. Most lemondoka gyedről, fizetni fogom magam után a tbt.
A párom 3 hónapja dolgozik a jelenlegi munkahelyèn (előtte is dolgozott). Akkor addig visszamemőleg megigènyelheti a gyedet?
Az elmúlt hónapokra a gyedet a munkáltató csak megelőlegezi, aztán kifizeti nekik az oep?
Nekem azokra a hónapojra vissza kell fizetnem a munkáltatónak a már kiutalt gyedet. Ezt elèg azután, ha mehkaptuk a visszamenőleges összeget?
A gyed igènylőlapra azt a dátumot kell írni amikor elkezdett itt dolgozni?
Köszönöm annak, aki tud sehíteni! :)
Úr Isten..csak ne veszekedjetek.:D
Inkább majd hètfőn fogom nagam ès elsejèn bemegyek az oephez, mert addig itt szabin vannak.
Amúgy köszönöm a cálaszokat.:)
Azt èn is tudom hogy gyedet meg gyest nem lehet egyszerre igènybevenni vagyis egy gyerekre.
Idáig eljutottam hogy a párom igènyelheti a gyedet munka mellet, ettől extra ugye . Visszamenőleg is megkapja mióta ott dolgozik, már ez is biztos.
Már csak azt nem tudom hogy az addigi gyedemet először vissza kell e fizetni vagy elèg az utalás után vagy lehet úgy kèrni hogy eleve levonva küldjèk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!