Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Anyukák, akiknek magasabb...

Anyukák, akiknek magasabb volt a fizetése (300-400 ezer), hogy viseltétek, hogy a GYED olyan kevés?

Figyelt kérdés
Hogy tudtátok feldolgozni, hogy kevesebbet kaptok? Be tudtátok osztani? A családi költségvetés mennyire sínylette meg?
2016. aug. 17. 19:03
 1/7 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy rossz a kategória. Tudja valaki, hogy lehet módosítani?
2016. aug. 17. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Készültünk erre a baba érkezése előtt, de a férjem többet keres tőlem így nem volt gond.

De 18hós korától bölcsis lett így tudok fél állásban dolgozni

2016. aug. 17. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
30%
Epp ezen vetyengtem ma. Egyebkent ugy, hogy otthonrol dolgoztam Gyed extraval. Nem lenne baj, hogy a max gyed alamizsna, ha lennenek munkahelyek, ahova vissza lehetne terni 4 oraban vagy otthonrol...a ferjem nalunk nem keres sokat pl.
2016. aug. 17. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Az elején nehezen. 10 évet dolgoztam a nagyobbik gyerekünk születése előtt, soha nem kerestem olyan keveset, mint a max gyed. Furcsa volt. Megéltünk visszafogottabban, szerencsére a férjem többet keres nálam. Akkor még gyed extra sem volt. Gyes alatt még rosszabb volt a helyzet. Én itthon voltam a gyerekekkel gyesen is, tudtuk, ha újra dolgozom alig fogom látni őket.
2016. aug. 17. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
18%

5 hónapos a masodik gyerekunk most megyek vissza...

Az elsőnél 8 honapos korában mentem vissza

Sajnos nekunk nem eleg a GYED, mondjuk s pozíció is megkívánja...

2016. aug. 17. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
46%

Mivel viszonylag jól kerestünk, a gyerekek előtti években a megélhetés mellett tudtunk megtakarítani is. Most hogy itthon vagyok GYED-en, félretenni nem nagyon tudunk, de a korábbi szinvonalon tudunk élni, hiszen a férjem továbbra is dolgozik, és 3 gyerekkel kedvező a csp, adózás is.

Lelkileg engem nem visel meg a dolog, ha oviba mennek a srácaim megyek vissza és folytatom nagyjából ott ahol abbahagytam. Ezek az évek róluk szólnak. És persze a férjem sem érezteti soha hogy most ő hozza haza a több pénzt.

2016. aug. 17. 22:12
 7/7 anonim ***** válasza:
63%
Volt saját, hitelmentes lakás és kocsi, megtakarítás, emellett a párom sem minimálbért keres, szóval nem különösebben vettünk vissza a költésből. Azért pü-i szempontból jobb a lelkemnek, mióta újra dolgozok.
2016. aug. 17. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!