Tényleg még augusztus végén jönni fog a családi és a gyes?
Elobb jon.aminek ertelmet En sosem lattam.oke,iskolakezdes,nem keves penz,Nalunk is ket iskoras koru van.de miben segiti ez a csaladokat?elkoltik aug vegen es szeptemberben meg szivjak a fogukat.mert azert sokan varjak mar 25.e korul is a 3.at mert nincs penz.
Ha mar segiteni akarjak az iskola kezdest,akkor a raszolo csaladok kaphatnanak augusztusban ket havi csaladit,de nem a szeptemberit elobb.
Hat azert probald meg.legyszives.
Miben segiti a nehezebb sorsu csaladokat az,ha elobb megkapjak a szeptemberi penzt?
En pl 3 gyerekre azert eleg "sokat" kapok.ha olyan helyzetben lennenk akkor biztosan hianyozna a szeptemberi bevetelbol.
Na megnéztem, igen, minden családtámogatási ellátást elutalnak hamarább.
Egyébként egyet értek abban, hogy ez nem segítség, csak annak látszik. Mert azoknak a családoknak, akiknek ez az augusztus végi utalás segít abban, hogy bevásároljanak az iskolakezdésre, azoknak semmi félretett pénzük nincs, illetve a havi bevételekből sem tudtak korábban erre elkülöíteni, így szeptemberben az az összeg nagyon hiányozni fog nekik.
Szóval most marha jól jön, aztán szeptember utolsó hetében meg pisloghatnak az üres pénztárcájuk felett.
Akkor lenne segítség, ha mondjuk az iskolás korú gyermekekre tényleg egy plusz családit adnának.
Ugye,hogy nem csak En nem ertem........
Gyanitom,hogy aki szerint nem fogom megerteni eppen egy olyan ember aki huszon x.en mar remegve varja a ho elejet....
13-nak
Igen tudod ilyenkor szokták a nagyokosok azt írni hogy rakjad félre és ne nyúlj hozzá!!😈
Ja 3 gyerek mellett meg is lehet tenni !
Tul képpen én pl postán kapom 2 azaz ket nappal előbb na hat marha nagy segítség!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!