Betu kérdése:
Most hogy is van ez? A többi lent.
Figyelt kérdés
Közalkalmazottként jelenleg GYED -en vagyok. A munkàltatóm egyéb pótlék címen fizetésemelést adott 6 hónapra visszamenőleg. Ezt a júniusi fizetéssel fizette ki. Viszont az én fizetésemen semmi nem làtszik ebből. Most ez GYED alatt nem jàr vagy csak rosszul szàmoltàk el? Nem értem. Őket kérdeztem persze erről de nem igazàn kaptam érthető vàlaszt. Akkor most jàr vagy nem? Köszönöm a vàlaszokat!2016. júl. 27. 20:07
1/7 anonim válasza:
A gyed alapot egyszer szamolják és kész. Nem módosítják menetközben.
Tegyük fel sávot ugrottál volna, na az se látszana. Majd ha visszamész.
2/7 anonim válasza:
a fizud változott ha emelték, természetesen te is meg fogod kapni ha majd újra dolgozol. visszamenőleg? hehe...
a gyeded nem változik, hiszen nem a fizetésed 70%-át kapod, hanem szülést megelőző 3 hónaptól visszaszámolt 180 nap átlagának a 70%-át kapod.
3/7 anonim válasza:
Azt írod, "fizetéseddel". Szóval akkor dolgozol gyed mellett??? Akkor jár természetesen, gyed folyósítástól Függetlenül. Ha viszont még nem dolgoztál azokban a hónapokban (visszamenőleg), amelyekre érvényes a fizetésemelés, akkor nem jár.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem dolgozók, rosszul fogalmaztam akkor. GYED-en vagyok! Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor most már értem.
2016. júl. 28. 10:01
5/7 A kérdező kommentje:
*dolgozok
2016. júl. 28. 10:01
6/7 anonim válasza:
"Viszont az én fizetésemen semmi nem làtszik ebből"
Mert te nem fizetést kapsz, hanem gyedet. Ennek az összegét igényléskor megállapítják, és azt kapod. Nem a cégtől, hanem az OEP-től. A cégen keresztül.
Addig, amíg fizetés nélküli szabin vagy, nem vonatkozik rád a fizetésemelés.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem én, akkor miért van az hogy 30 napos hónapra kb. 69e Ft kapok altalaban, most viszont 71e kaptam olyan mintha megkaptam volna egy hónapra a pótlékot. Vagy akkor tényleg nem értem.😣
2016. júl. 28. 16:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!