Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha ujra terhes lettem, gyes...

Ha ujra terhes lettem, gyes nellett igenyelhetem ujra a tappenzt?

Figyelt kérdés
Utolso terhessegem alkalmaval veszelyeztett terhesseg miatt szinte vegig tappenzen volt, nem dolgoztam. Most a kislanyom 2,5 eves, ugye most gyest kapok es ujra terhes vagyok. Mivel nem jart le a 3 ev, gondolom ujra fogom kapni szules utan ha megigenylem a csedet, aztan gyed, aztan ujra majd gyes. A kerdesem az, h most ha jelzem a munkaltatom fele h ujra veszelyeztett terhes vagyok, kaphatok tappenzt v igy h mar gyesen vagyok ilyenkor nem lehet ezt megcsinalni?
jan. 18. 10:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt meg hozzatennem h amugy nem mentem vissza dolgozni
jan. 18. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Kéred az fnsz megszüntetését, majd bejelented a terhességed. Kiveszel pár nap szabadságot, hogy rendezhessék a béredet. Ezután pedig táppénzre mész. Majd igényleg a Csedet és a Gyedet.
jan. 18. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
81%

Ugyanígy csináltam,mint az 1#.

Visszamentem 5 nap szabita, majd újra táppénz.

jan. 18. 11:19
 4/4 A kérdező kommentje:
De ha kerem a fizetes nelkuli szabi megszunteteset az olyan mintha visszamennek dolgozni? Tehat lenyegeben azt kell jeleznem h vissza akaroo menni?
jan. 23. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!