Csed naptérinapokra számolják?
Figyelt kérdés
Vagy munkanapokra? És az ünnepet hogy számolják?2016. máj. 10. 09:56
1/8 anonim válasza:
A munkabéredet is naptári napokra számolják. A táppénzt is napokra számolják.
Hogyhogy hogy számolják az ünnepet? Plusz 1 nap. Mint bármelyik másik nap.
2/8 A kérdező kommentje:
Ugyértem hogy most a táppénzt ugy kapom hogy naptári napra pl 30 napos a honap akkor annyit kapok. Fizetett ünnepre nem kapok táppénzt a munkáltató fizeti ki az orabéremmel az a kérdés ez a csed -nél is igy lesz?
2016. máj. 10. 10:23
3/8 anonim válasza:
mi az hogy fizetett ünnep? a betegszabadság munkanapokra jár. a táppénz naptári napokra. kell hogy kapjál minden napra táppénzt.
4/8 anonim válasza:
Munkanapokra számolják, és nem számít az ünnep, ugyanolyan nap, mint az összes többi.
5/8 anonim válasza:
a csedet nem munkanapokra számolják hanem naptári napokra!!
6/8 anonim válasza:
Csedet, gyedet, táppénzt naptári napra számolják. Így hétköznap, hétvége, ünnep ugyanúgy számít.
7/8 anonim válasza:
4-es vagyok. Köszi, hogy kijavítottatok, igen, elírtam, naptári napot akartam írni.
8/8 anonim válasza:
"Fizetett ünnepre nem kapok táppénzt"
Miért, fizetett ünnepen nem vagy beteg? Arra az egy napra meggyógyulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!