Mikor jön meg a taj ill. a lakcim és ado kártya a picinek? Az anyakönyvi sincs még pedig hétfön egy honapja hogy szültem de semmi nem jött még.. Mit csináljak?
hétfőn szültem, kedden jött az anyakönyves nő az adatokért. 2 hét múlva lett meg az anyakönyvi (a 12. kerületi anyakönyvisek elég gáz banda).
a taj-kártyája 2 hét múlva lett meg (postán jött), addigra már elmentünk az oepbe kérni taj kártya számáról igazolást, így hamarabb el tudtam intézni a csedet, anyaságit, csp-t, önkormányzati támogatást.
az adókártyája 2,5 hét múlva, de az ugye nem kell még semmihez.
Hát, lehet, hogy jó dolog két-három nap után hazamenni a kórházból, de úgy látszik, volt előnye az 5-6 napnak is annak idején, mindent ott át tudtunk venni, amit kellett. (sőt, nekem extra előny volt kórházi dolgozóként, hogy akkor még családtámogatási kifizetőhely is működhetett munkahelyen, ezért átsétáltam a szülészetről a munkaügyre, leadtam tgyás, csp, anyasági igénylést, sőt, anyaságit kp-ban kis is fizették 97-ben...)
Agyrém, hogy ilyenekre kell várni most :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!