Ha most mentem gyesre a kislanyommmal es terhes vagyok megint akkor gyess mellett jar valami meég?

Figyelt kérdés
VAn munkahelyem,de nm dolgoztam terhesség ota. Egyik ismerősöm szerint ha gyesen vagyok csak a gyest kapom semmi mast nem fogok kapni.pl ezt a terhes szabit sem..???
2016. ápr. 18. 07:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

csak a terhességre nem jár semmi. "terhes szabi" majd a szülést megelőző 28. naptól kaphatsz.

ha visszamennél dolgozni, akkor elmehetnél tp-re. először is bejelentési kötelezettséged van, hogy visszamész, erre 30 napra köteles a főnököd viszavenni. ekkor megkezdheted letölteni a bent maradt szabikat, ami alatt akár mehetsz tp-re. de egy ilyen után (nyilván elküld valakit, mert vissza kell vennie majd cserbenhagyod) már nem fognak visszavenni, érdemes átgondolni, hogy megéri-e havi 35-40E körüli összegért 2 gyerekkel munkanélkülivé válni

2016. ápr. 18. 12:05
 12/12 A kérdező kommentje:
koszi annak aki normalis valaszt adott. ki mondta hogy Csak ket evet dolgoztam egesz eletemben ?,😊 jaj de rosszindulatu vagy. azert lennek tappenzen mivel egy vetelesem volt aztan a lanyommal is veszelyeztetge voltam es mar most a terhesseg elejen is hormont kell szednem hogy egyaltalan megmaradhasson igy nem fofok dolgozni amugy meg olyan a melohely hogy ott terhesen nem is szabad. persze hogy kihasznalom amit let. engem nem hasznal ki ez az oszag? minimalberert pusztul bele az ember a munkaba. egyebkent itthon is dolgoztam eddig sajat vallalkozast amit ha tudok folytatok mert ulo munka szoval senki ne gondolja hogy azert csinalok gyerwket hogy kapjak havi 60000,ftot.
2016. ápr. 18. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!