Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Terhes vagyok kis gyerekk...

Kelemen Szabina kérdése:

Terhes vagyok kis gyerekk mellett, meg szeretném szakitani fizetes nelkuli szabadsagomat, kivenni 2 nap szabit, es leadni a veszelyeztetett terhessegi táppenzes papirom ezeket hogy kell?

Figyelt kérdés
Igy kapnám a gyedet, és mivel megszakitottam fizetes nelkuli szabimat es kiveszek 2 nap szabit, igy keresokepes leszek de mar leadtam uj kiskonyvem nem rughatnak ki es elmegyel táppénzre mindkét ellátást kapnám! Ez tuti utánajártunk, de aki ilyet csinált már hogy intézte részletesen? Milyen papirokat kell irni, es hogyan?
2015. jan. 8. 13:46
 1/2 A kérdező kommentje:
Mit kell irni a fizetesnelkuli nelkuli szabadsag megszuntetese papirra, es mar arra a papirra ra kell irni h a bent maradt szabit kivenni , vagy azt kulin en 2 napra terveztem a szabadsag kivetelet. Es az orvostol mikor kell tappenzes papirt kerni ?
2015. jan. 8. 14:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha van a munkahelyeden munkaügyi iroda oda menj be. A két nap szabit a munkahelyeden kérheted. Ha nincs munkaügyi iroda, menj be a tb-hez, itt mindent elmondanak. A táppénzes papírt a 2 nap szabi utáni első munkanaptól kérjed.
2015. jan. 13. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!