Miért kevesebb a GYED-em?

Figyelt kérdés
Már ez a második hónap hogy kevesebb a GYED-em. Múlt hónapban 15 ezer forinttal kevesebb, ebben a hónapban meg 18 ezer forinttal kevesebbet kaptam. Szerintetek mi lehet az oka? 21 hónapos a kisfiam.

2016. márc. 10. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Már kérdezted, ugye? Nem írtál nekik?
2016. márc. 10. 09:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Még nem kérdeztem!De most olvastam a másik anyuka kérdését. Pont ugyanabban a cipőben jár mint én! :(((

Ha tudok ma bemegyek az OEP-hez.De fogalmam sincs mi lehet az oka :(

2016. márc. 10. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
én is kevesebbet kaptam... pedig jött egy levél év elején hogy megemelik, lehet több a levonás? ha megtudod én is kíváncsi vagyok rá... (nálunk férjem van gyed-en mondtam neki hogy kérdezzen utána de nem foglalkozott vele)
2016. márc. 10. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy most még 3000-rel kevesebb lett a múlt hónaphoz képest, szerintem a napok számából adódik, a január 31 napos, a február meg 29, ezért lett még kevesebb a múlt hónaphoz képest.

De hogy előtte miért csökkent le, azt nem tudom. Az adókedvezményről nyilatkoztál újra? Vagy nem is Te vetted igénybe?

2016. márc. 10. 09:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Az adókedvezményt a férjem vette igénybe a 3 gyerek után. Hála Istennek jól kaptunk is vissza :). De hogy az én gyed-em miért csökkent le ennyire arról fogalmam sincs. Majd irom ha megtudok valamit!

Addig meg ha tud valaki valami okosat, írjon!

2016. márc. 10. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!