Adnia kellene papírt?

Figyelt kérdés
Magánrendelésre járok nőgyógyászhoz. Ennek több oka is van, de ezt most nem sorolom fel. Eddig nem kaptam semmi papírt, mármint az ultrahangok után. Jövőhéten töltöm a 12. hetet. Viszont kellene valami igazolás, hogy igénybe tudjam venni az adókedvezményt. Nektek adott a doki papírt magánrendelésen, ha egyedül is volt? Nem szeretnék pont a 12. héten rendes ultrahangra menni csak ezért, de a védőnő is ezt tanácsolta...

2016. márc. 7. 09:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ebben van valami.

Még egy kérdés. Eltér a témától...

Ha nekem vizsgálatra kell mennem, vagy védőnőhöz, akkor szabit kell kivennem, vagy el kell engedniük? És a kiesett időt le kell dolgoznom?

2016. márc. 7. 12:02
 12/18 anonim ***** válasza:
utolsó: a magzat 91. napos korától, gyakorlatban 12 hetesen megírta a dokim. 12+5 naposan voltam nála a genetikain, ráírta hogy terhesség 13. hét, magzat kora 91 nap és csumi. Ha kukacos az orvos persze visszarendel egy hét múlvára. az enyém nem csinált belőle ügyet.
2016. márc. 7. 12:03
 13/18 anonim ***** válasza:
11: el kell engednie a munkáltatónak, viszont hozzá igazolást kell kérned, igazolnod kell a távollétet
2016. márc. 7. 12:04
 14/18 A kérdező kommentje:

Értem. A védőnőtől is?

1000 ft az UH és 2000 a "vizsgálat".

Jobb,mint a többi...

Az egyik kolléganőmet 3-an is vizsgálták és csak ő vette észre, hogy az egyik petefészke és petevezetéke nem fejlődött ki rendesen.

Az3rt is járok magánra, mert oda férjem is el tud jönni és kapok képet is. Rendesen nem kapnék és nem jöhetne be..viszont kapnék papírt...hmm..nehéz döntés. Nagyon nem akarok rendesre menni, de ezek szerint kénytelen leszek. :(

2016. márc. 7. 12:08
 15/18 anonim ***** válasza:

érdekes magánrendelés...keress egy másik orvost.

nem tudom hogy a védőnő adhat e igazolást vagy a háziorvoshoz kell e ezért külön bemenni. majd a védőnő megmondja.

2016. márc. 7. 12:12
 16/18 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj, de van ennek az embernek orvosi diplomája, és praktizál valahol??? Mert ilyen árak mellett (és ilyen hozzáállással) inkább valami sarlatánt tudok elképzelni. Lehet egy beteghordó, aki orvosnak adja ki magát... Ezért nem ad papírt.

Ahova én jártam magánba, oda bejöhetett a férjem is, még a vizsgálatokon is maradhatott.

2016. márc. 7. 12:14
 17/18 A kérdező kommentje:

Magánba itt is bejöhet. Csak ha sztk-sra mennék akkor nem.

Nem akarok arra menni, mert ott még annyit sem foglalkoznának velem...

Nem sarlatán, főorvos :P

2016. márc. 7. 12:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én mindkétszer a Szent Istvánban szültem. Oda jártam minden vizsgálatra is értelemszerűen,tb alapon, a férjem az összes UH-on ott volt, képeket is mindig kaptunk kérés nélkül, lemezre is felvették nekünk, azt mi vittük természetesen. Mindezt ingyen és bérmentve. Velem a kezelőorvosom mindig maximálisan foglalkozott, ugyanaz a dokinő végig, lelkiismeretes, profi mósdon, ingyen és bérmentve. Értem én, hogy miért jársz magánrendelésre, nincs is gond evvel, de azért ez egy elég trehány dokinak tűnik, ha jó szakember, ha nem. Még pénz nélkül is találhatsz normálisabbat, az meg egyenesen vérlázító, hogy perkálsz neki rendszeresen, ő meg cserébe tojik a fejedre. Persze, ha ez Téged nem zavar, akkor probléma egy szál se :D
2016. márc. 9. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!