Adnia kellene papírt?
Ebben van valami.
Még egy kérdés. Eltér a témától...
Ha nekem vizsgálatra kell mennem, vagy védőnőhöz, akkor szabit kell kivennem, vagy el kell engedniük? És a kiesett időt le kell dolgoznom?
Értem. A védőnőtől is?
1000 ft az UH és 2000 a "vizsgálat".
Jobb,mint a többi...
Az egyik kolléganőmet 3-an is vizsgálták és csak ő vette észre, hogy az egyik petefészke és petevezetéke nem fejlődött ki rendesen.
Az3rt is járok magánra, mert oda férjem is el tud jönni és kapok képet is. Rendesen nem kapnék és nem jöhetne be..viszont kapnék papírt...hmm..nehéz döntés. Nagyon nem akarok rendesre menni, de ezek szerint kénytelen leszek. :(
érdekes magánrendelés...keress egy másik orvost.
nem tudom hogy a védőnő adhat e igazolást vagy a háziorvoshoz kell e ezért külön bemenni. majd a védőnő megmondja.
Ne is haragudj, de van ennek az embernek orvosi diplomája, és praktizál valahol??? Mert ilyen árak mellett (és ilyen hozzáállással) inkább valami sarlatánt tudok elképzelni. Lehet egy beteghordó, aki orvosnak adja ki magát... Ezért nem ad papírt.
Ahova én jártam magánba, oda bejöhetett a férjem is, még a vizsgálatokon is maradhatott.
Magánba itt is bejöhet. Csak ha sztk-sra mennék akkor nem.
Nem akarok arra menni, mert ott még annyit sem foglalkoznának velem...
Nem sarlatán, főorvos :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!