Adnia kellene papírt?
Értem.
Akkor szólni fogok én is, úgy is terveztem.
Mondjuk..én nem tartom drágának, mondjuk a pesti árakhoz képest.
Ő olyan..lerázós doki. Bármilyen kérdésem volt általánosságokban beszélt róla..De amúgy jó o
egyrészt kellene diagnózist kiadnia minden vizsgálat után: papírt hogy ott voltál, hogy mekkora a magzat stb. szóval egy aláírással ellátott jelentést. ha ilyet nem ad, akkor illene belepecsételnie a várandós könyvedbe. másként, ha ne adj isten nálatok kérik az anyasági támogatáshoz tőle is a 4 pecsétet meg leszel lőve. Nálunk kérték, és nem pecsételt a könyvbe, viszont volt vagy 5 ilyen papírom aláírva, hogy ekkor és ekkor voltam nála, diagnózissal, ami megfelelt a kis könyv helyett. Van ahol csak védőnői pecsétet kérnek, de van ahol nőgyógyászit is, pl nálunk.
És igen, a magzat 91. napos korához ő állít ki egy igazolást, szintén aláírással ellátva, ezt én külön kértem a 12. héten (magától nem adja honnan tudná hogy igénybe szeretnéd venni - egyáltalán van miből igénybe venned...). Ki is állította ott helyben. Ő egyedül van, nincs asszisztense, de ez a minimum amit megtehet értem a 12.000 Ft-os vizitdíjért
Ne is haragudj, ez nem jó orvos. Nem ad választ a kérdéseidre, csak kb amit a neten is megtalálnál... Nem ad papírt, hogy jártál nála...
Akkor mitől is jó?
Nem tudom, mennyit fizetsz, de ha nem telik normális orvosra, akkor ilyenre felesleges fizetni. Ennyi ellátást SZTK-ban is kapsz.
Én először SZTK-ba jártam, kb ott volt ilyen az ellátás. 14 hetesen mentem először magánba, ég és föld volt a különbség. Tünemény doktornő, segítőkész, kedves...stb. Mindig kaptam UH képet, pecsétet a kiskönyvbe, és leletet. Ja, és számlát is a fizetett összegről...
És nem 12.hetesen adják az gazolást, hanem a magzat 91. napjától.
Ha kérsz, biztos ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!