Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Aki képben van az egyszeri...

Aki képben van az egyszeri anyasági támogatással kapcsolatban, segítene? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés
A védőnőtől megkaptam az igazolást, hogy megjelentem 4 alkalommal. Neten utána olvastam, az egyik helyen azt írják, hogy ez a védőnői igazolàs nem elég, orvos àltal kiállítottnak kell lennie. Màshol pedig azt írják, hogy elég a védőnői igazolás. Melyik jó?
2016. jan. 25. 20:15
 1/7 Bella169 ***** válasza:
46%

Azt amit kaptál a védönőtől a következő alkalommal pecsételtesd le és irasd alá a dokival is. Így lesz teljesen jó.

Nekem igy kellet csinálni. Augusztusban szültem.

2016. jan. 25. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a kórházban kaptam egy igazolást szülés után, hogy megjelentem 4 alkalommal.
2016. jan. 25. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
orvosi pecsét a jó
2016. jan. 25. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen megfelelő a védőnői pecsét! Azt küldd be! Én is védőnői igazolást küldtem be, és megkaptam rá. Ha nem lenne elég, a védőnőd tudna róla, és nem adta volna, hanem azt mondta volna, hogy kérj az orvostól, illetve írasd vele alá.

Amúgy meg régen kellett orvosi igazolás, mostmár a védőnő adja, illetve van akinek a kórház állítja ki a kiskönyv alapján.

2016. jan. 25. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A védőnő igazolhatja a kiskönyved alapján. Nekem is így volt.
2016. jan. 26. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Elég a védőnői,de szülés után kapsz az orvostól is!
2016. jan. 29. 08:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Elég a védőnői igazolás. Egy hete kaptam meg a pénzt a MÁK-tól.
2016. jan. 29. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!