Ezzel kapcsolatban mar tetten fel kerdest?
Miért ne lenne jogosult rá?
Ilyenkor zokogok belül, hogy szakemberként a hivatkozott válaszaim rendre lepontozzák és leugatják laikusok, aztán kiderül, hogy nekem volt igazam :+
a MAKnal vagy a kifizetohelyednel informalodj ges ugyeben es ne a gyiken, mert ahogy az elso irja itt ellent mondanak még annak is aki ert ehhez
tb ugyintezo
Gyes mellett KORLÁTLANUL lehet dolgozni.
(bár azt nem írtad, hogy gyes mellett dolgozik, mikortól jár, mikor igényeltétek).
Eloszoris koszi mindenkinek a valaszokat!
Es mar hivtuk a makot ott mondtak hogy igen megkapja,csak azert voltam szkeptikus ezzel szemben mert itt sokan irtak es mondtak is koreinkben hogy nem kaphatja meg!
Kb.masfelhonapja igenyelte a gyest.
Itt az a kérdés, hogy a gyerek mennyi idős?
Ha elmúlt 1 éves, akkor jár a gyes, nincs semmi gond.
Itt van róla a hivatalos tájékoztatás, valahol a vége felé megtaláljátok. Nem értem, hogy nektek ott miért mondták, hogy kaphatjátok...lehet valamit félreértettek. Megkapni meg azért kapta meg, mert igényeltétek, és nem néztek utána a munkaviszonynak.
MÁK-nak is közöltétek, hogy a gyerek 4 hónapos és az igénylő dolgozik?
Minél hamarabb járjatok utána, mert komoly büntetést kaptok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!