Családi adókedvezmény igényléssel kapcsolatban tudtok nekem segíteni?
Jelenleg Gyesen vagyok, a férjem igényli a családi adókedvezményt. A nyomtatványon fel van tüntetve a házastárs munkáltatója is (enyém), aki tudomásul veszi, hogy nem az én adómból írják jóvá a kedvezményt.
Ez eddig rendben is lenne, de a munkáltatóm szerint ezt ő nem igazolhatja le, mert gyesen vagyok, az Államkincstárral igazoltassam le az igénylőlapot.
Aki szintén Gyesen van, Ti is az Államkincstárhoz mentetek emiatt??
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a gyors választ!
Akkor magamban háborgok tovább. :D
A közeli kormányablakok egyikében sem tudnak egy pecsétet nyomni a nyomtatványomra, csak továbbküldik a megyeszékhelyre. Nekem ez a héten kellene, jó lenne a következő havi fizetéssel kapni az adókedvezményt és mivel magzatra igényeljük (harmadik baba), csak a héten lett aktuális, mert most töltöttem be a 13. hetet.
Ha személyesen szeretném leigazoltatni, akkor irány a két gyerekkel a megyeszékhely, ami tőlünk 60 km.
Szuper ez a rendszer. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!