Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Tgyást ( CSED-et ) szeretném...

Tgyást ( CSED-et ) szeretném megigényelni, de a munkáltatóm csak ül a valagán. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Táppénzen voltam december 7 ig akkor született meg a kisfiam. A munkahelyemről semmit nem jeleztek én felhivtam oket azt mondták folyamatban van a tgyás igénylése. De az oepet felhivtam ott azt mondták semmit nem intéztek még. Mit csináljak?
2016. jan. 5. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Leadtad a munkahelyen a CSED igénylő nyomtatványt a megfelelő mellékltetekkel? Egyáltalán kifizetőhely? Mert ha nem, szerintem közvetlenül neked kellene leadni az OEP-nél a papírokat.
2016. jan. 5. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, neked ki kell tölteni egy Csed igénylőt, amit a munkahelyeden le kell adni. A munkahelyednek kell egy foglalkoztatói igazolást küldenie a NAV-nak. Ha még nem töltöttél csed igénylőt, akkor a munkahelyed még nem tud lépni semmit.
2016. jan. 5. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A munkáltató nem intéz automatikusan semmit, először Neked kell a megfelelő papírokat kitölteni és mellékelni bizonyos dokumentumokat. Ezeket megtetted?
2016. jan. 5. 13:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, már megtettem! Folyamatban. Köszönöm a válaszokat Nektek!
2016. jan. 7. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!