Jessemm kérdése:
Ha terhesen nem jarok vedonohoz akkor szules utan a babara nem kapok semmi penzt?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 11:00
11/22 anonim válasza:
Ha öt honaposan vetted észre, akkor mire vártál eddig? Már volt rá legalább egy, de lehet, hogy két hónapod, hogy orvoshoz menj.
Sürgősen menj orvoshoz, és ne az egyszeri anyasági miatt, hanem az egészségetek miatt.
12/22 anonim válasza:
kérdező ha ez a helyzet, akkor már holnap menj el. Nyugi, akkor úgy fogják számolni hogy a hátralévő időben mennyiszer jelentél meg. Mint a koraszülőknél. Hiába van csak két-három megjelenése, megkapja, hisz a szülésig rendszeresen járt.
13/22 anonim válasza:
1,5 éve szültem és nekem a védőnő adta ki az igazolást, de fogalmam sincs, hogy kitől hány pecsétet kellett begyűjteni, mert hozzá is és orvoshoz is rendszeresen jártam, így gyakorlatilag a végére be is telt a kiskönyvem.
Engem nem a pénz része izgatott, hanem az egészségünk... Téged ez kicsit sem mozgat?
14/22 anonim válasza:
Nem védőnőhöz kell menni négyszer, hanem terhesgondozásra. Orvosnál való megjelenés is leigazolható. ( benne van a törvény végrehajtási rendeletében).
15/22 anonim válasza:
vicces hogy védőnőként 0%ra lettem lepontozva, pedig eléggé biztosra tudom a dolgot, mivel nálam is előfordult már ilyen....de nem baj, ti biztos jobban tudjátok:-)
16/22 anonim válasza:
14-esnek igaza van, en is epp ezt irtam korabban, a rendeletbol idezve.
17/22 A kérdező kommentje:
Ha most tudtam meg,akkor mar egy eve kellett volna.h erdekeljen?El fogok menni az orvosnal.de vasarnap nem rendel! A penz meg mar miert ne erdekeljen? Neked tok mind1 a gyerekednek lesz e pelus a feneke alatt vagy sem? Igen is izgat,h meg tudjak neki adni mindent.ahhoz meg sok penz kell.es minden segitseg szamit! Amugy koszonom annak aki segitett!
2016. jan. 2. 18:36
18/22 anonim válasza:
Azt írtad, hogy 5 hónaposan vetted észre a terhességet és kb. 2-3 hónapod lehet vissza, amiből én arra következtetek, hogy nem ma szereztél róla tudomást. Ha én lennék a védőnő és rajtam múlna, nem adnék ki igazolást...
19/22 anonim válasza:
Én is azért kérdeztem, hogy mit csináltál eddig, mert az írtad, hogy öt honaposan vetted észre, és most 2-3 hónapod van hátra, tehát 6-7 hónapos terhes vagy, így legalább egy hónap eltelt már. Egy hónapot meg ilyen helyzetben nem kellene várni....
20/22 anonim válasza:
Erdekel,hogy lesz e alatta pelus,ezert kell a 64000 ft de az hogy down koros lesz e vagy lesz e valami fejlodesi rendellenessege az mar nem erdekel... Sajnos ezt bizonyitja,hogy nem mentel orvoshoz. Amugy pedig egy masik kerdesnel lattam amit feltoltottel magadrol kepet,kerdezted hogy latszik e hogy roma vagy!? Emlekszel??? Nos te egy normal testalkatu lany vagy,nem hiszem hogy eddig nem vetted eszre a babat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!