Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Hogy lehetne megoldani, hogy...

Hogy lehetne megoldani, hogy megkapjam a gyedet? Még nincs baba de akarunk! A többi lent!

Figyelt kérdés
3éve dolgom,szeretném ott hagyni lassan de csak terhesen,hogy gyedet kapjak!Elég mocsok ilyen téren a főnököm mert volt már aki terhesen ment el tőle és megcsinálta a felmondást neki így csak gyest kapott!Nem tudom most ezzel kapcsolatban milyen törvények vannak!Azt hallottam,hogy már kismamának nem lehet felmondani!Vagy ha elmegyek táppénzre akkor elengedhet??Volt van valaki most ilyen helyzetben,hogy mi a lehetőség!
2015. dec. 18. 10:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezért kérdeztem én is, mert csed/gyed számításnál csak a papíron megkapott jövedelem számít.

Mennyi a bejelentett béred?

2015. dec. 18. 11:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Persze,hogy tudom mi után kell gyedet kapnom és hogy azt ki fizeti majd!Csak nem szeretnék elesni tőle mert rossz akaró főnökeim vannak!Köszönöm a válaszokat mindenkinek!A lényeg hogy nem mondhat fel majd nekem ha terhes leszek!! Csak ez volt az amire kiváncsi voltam mert biztosra nem tudtam!Köszönöm még egyszer!
2015. dec. 18. 18:50
 13/13 anonim ***** válasza:
A fizetésed Te fizeti, a táppénz 1/3 részét is, viszont a CSED,GYES,stb. nem ő fizeti :)
2016. jan. 8. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!